D-Life

5 tempat lepak best di KL pada waktu malam

Oleh  | 

KADANG-KADANG kita ni duduk je dekat dengan area bandar Kuala Lumpur tapi bila member datang melawat nak ajak lepak dekat mana pun tak tahu nak bawak ke mana.

KL sememangnya sebuah bandar yang besar dan terdapat banyak tempat yang menarik untuk korang yang tidak stay di bandar tu untuk discover.

Sebenarnya banyak je tempat-tempat lepak yang best untuk korang enjoy. Jadi untuk mengelakkan kebosanan yang nakal melanda korang tu sis nak kongsikan 5 tempat lepak best di KL

Cangkat, Bukit Bintang

Jalan  di disini akan bawakkan korang ke Jalan Bukit Bintang dan ada pub dan restaurants yang popular dengan teman western dan lokal pun ada jugak! Jadi kalau korang nak cadangkan dekat kawan-kawan korang dari oversea ke kan.

Foto:GoAsia

Jalan Bukit Bintang

Bukit Biang memang sebuah tempat yang cukup busy dan penuh dengan kedai yang menarik. Dekat area sini, ada banyak restaurant yang murah dan shisha cafe untuk tourists dan lokal enjoy. Ada sesetengah tempat siapa da hiburan persembahan tarian juga!

Foto:asiawebdirect

China Town

Tempat ini terletak di Petaling Street di mana terdapat banyak street market yang dibuka hingga ke lewat malam dan apa yang plaing best, kalau korang nak shopping boleh tawar dengan harga murah!

Foto:http:theroadtoanywhere

Bukit Ampang

If korang nak lepak chill-chill je nak enjoy view, sis cadangkan dekat korang, boleh lepak dekat sini. Gerenti korang pouas hati dengan pemandangan luas bandar pada waktu malam! Cantik beb!

Foto:hamydy

Bangsar

Kalau sebut bangsar, memang port makan banyak yang best-best. Dari western hingga ke makanan melayu semua sedap-sedap. korang boleh sangat kalau nak puaskan cravings korang tu dekat area Bangsar ni!

Sis harap artikel ni dapat la tolong korang untuk hilangkan bosan tu dan kalau nak berjalan dekat area bandar ni kena pandai cari tempat lepak! Goodluck.

 

Tak tahu nak kemana hujung minggu? WONDERFLY menawarkan pembagai tawaran menarik. Diskaun sehingga RM128!

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my