Oh-Oh-Tee-Dee

Apa kata korang try street style ala-ala Kendall Jenner

Oleh  | 

KALAU korang penggemar fesyen, mesti korang dah kenal sangat Kendell Jenner iaitu model antarabangsa yang sangat popular! Sebab itulah apa yang dia pakai selalu menjadi tumpuan dan perhatian masyarakat dunia. Sebab itulah style dia selalu dijadikan rujukan anak muda.

Meh kita tengok sikit street style ala-ala Kendall Jenner yang boleh dijadikan inspirasi!

Korang boleh cuba gaya ala-ala boyish dengan black t-shirt bergambar. Padankan dengan white boots.

Tak nak serabut? Apa kata korang tampil kasual dengan cropped t-shirt, jumpsuit dan sneakers putih bisa jadi andalan.

Apa kata gayakan dengan denim jaket dan padankan dengan t-shirt dress dan sneakers putih.

Tampil chic dengan short demin, apa kata korang pakau cropped t-shirt, brown jacket dan navy velvet boots.

Kasual tapi style! Padankan white muscle tank, short denim dan ulitarian cargo jacket macam ini.

Macam itulah antara gaya pakaian model terkenal antarabangsa ini. Dah boleh start kumpul duit untuk tampil ala-ala  Kendell Jenner.

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my