Be-You-Ty

Bentuk boobs korang yang mana satu?

Oleh  | 

BANYAK perempuan tahu bahawa kita mempunyai berbeza bentuk payudara. Tapi ramai ke yang tahu apa maksudnya? Korang tahu tak sebenarnya jenis-jenis boobs ni actually membawa maksud sebahagian dari personality kita? Terkejut bukan?  Meh sini baca.

Berbentuk Seperti buah Lemon (Symmetric &  Petite)

Okay bagi yang berbentuk seperti buah lemon dan bersaiz kecil ni bermaksud, korang ni jenis rebellious sikit. Tak berapa suka untuk blend in dengan budaya-budaya yang ada. Kiranya korang ni suka buat hal sendiri dan ada gaya tersendiri. Ada jugak yang cakap jenis berbentuk seperti buah lemon ni, suka lead life sendiri mengikut apa yang korang sendiri prefer. Kiranya korang berprinsip kuat!

Berbentuk Seperti Buah Epal (Bersaiz kecil dan puting menghala ke bawah)

Bagi yang berbentuk seperti buah epal ni, dikatakan mempunyai ciri-ciri yang suka kepada cabaran dan pengembaraan dan korang ni charming in your own way! Bukan itu sahaja, korang jugak suka menilai sesuatu dengan cara berkembang. Boleh tahan serious juga ya.

Pearky (Berkedudukan jauh antara satu sama lain)

sumber:Truth Inside You

Dipercayai korang yang berbentuk macam ni adalah orang yang paling confident! Korang jenis straight forward je kalau ada apa apa yang korang nak cakap. Tak ada nak berlapik-lapik bila nak meminta sesuatu dan jenis yang berani hadapi cabaran. Cayalah!

Nectarine Shaped

Bagi yang berbentuk seperti buah peach, ia membawa maksud, korang ni naturally suka memberi dan korang ni jenis enjoy berada dalam situasi yang aman. Drama-drama yang remeh ni memang korang takkan pandanglah. Buang masa je kan? Dari segi life-wise pula korang ni dianggap banyak wisdom atau petua-petua kehidupan yang bijak. Wow!

Berbentuk Seperti Buah Mangga (Facing away nipples)

sumber:Truth Inside You

Akhir sekali, bagi yang berbentuk seperti buah mangga ni korang jenis yang open minded dan korang ni ada side yang korang tak pernah nak kongsikan dekat sesiapa. Ada juga yang tambah, korang ni mempunyai expectation yang tinggi daripada orang sekeliling  dan bukan senang untuk korang rapat dengan sesiapa. Secure and private person rupanya.

Jadi korang punya yang mana satu? Elok la lepas ni korang kenal lebih diri sendiri dan kalau ikutkan, banyak lagi bentuk dan maksudnya tau!

 

 

 

 

Sumber Artikel : Truth Inside You

Sumber Gambar :Womanistic

 

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my