Oh-Oh-Tee-Dee

Bosan dengan style baju dalam almari? Apa kata korang cuba gaya Rose Blackpink pula

Oleh  | 

BUKAN sahaja pandai nyanyi, tapi ahli paling muda dalam kumpulan terkenal Korea, BLACKPINK ini pun tidak kurang cantiknya. Kalau korang nak tahu Rose dibesarkan dekat Australia tau. Kalau dah namanya artis, tentu sahaja cara pemakaiannya akan selalu menjadi perhatian.

Jadi apa kata kita intai sikit antara gaya OOTD gadis comel ini.

Apa kata korang cuba pakai dress biru macam ini. Alahai, sejuk mata memandang. Nak lagi smart, korang boleh padankan dengan kasut putih macma ini.

Gaya ini sangat sesuai untuk mereka yang berjiwa feminin dan menggemari merah jambu.

Nak nampak kasual dan trendy pada masa yang sama? Apa kata cuba gaya di bawah ini. Nampak sangat kemas.

Sangat sesuai untuk korang yang nak pergi travel ke tempat jauh. Sarung sahaja. Tak payah fikir banyak benda.

Dengan adanya lima gaya ini, semoga korang terinspirasi untuk tampil berbeza setiap hari. Barulah korang akan terasa seperti memiliki aura baharu setiap kali menyarungkan pelbagai gaya!

Sumber: IDNTimes

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my