DhiaLova

Ciuman ketika bercanda, sensasikan lagi hubungan cinta!

Oleh  | 

KEBANYAKAN pasangan yang baru saja berkahwin menjadikan sesi bercumbuan sebagai salah satu cara pemanasan badan yang menyeronokkan sebelum mereka ke fasa yang seterusnya.

Namun tahukah korang bahawa setiap ciuman sama ada di bibir dan lidah membawa makna yang cukup istimewa jika dihayati.

Bagi yang tidak tahu, jom baca perkongsian di bawah ini. Mungkin selepas ini korang lebih menikmati malam bercanda korang bersama pasangan dengan penuh keseronokan!

French Kiss

via GIPHY

Saat pemanasan badan pastikan korang memulakan ciuman normal kepadanya. Setelah pasangan kelihatan berahi teruskan ciuman dengan memasukkan lidah anda ke dalam mulutnya dan beri sentuhan lembut sambil memutarkan lidah anda mengikut arah jam. 

Ciuman Tiga segi

via GIPHY

Wow! Nampak macam menarik bukan? Nah! Ciuman ini sebenarnya sangat mudah. Korang hanya perlu memberikan ciuman pada tiga kawasan sensitif dimuka pasangan seperti bibir, pipi dan leher. Saat bercumbuan pastikan korang membelai dengan lembut agar suami lebih ghairah.

Bite Kiss

via GIPHY

Bagi yang masih tak tahu ciuman mana yang paling sesuai dan menghairahkan. Anda wajib cuba yang ini! Ciuman ini hanya memerlukan korang bercumbu dan menyelitkan sedikit adegan gigitan lembut, dibeberapa bahagian tubuh suami korang tu.

Jika nak sensasikan lagi sesi intimasi korang bersama pasangan, pastikan gigitan ini dipadukan dengan jilatan lidah. 

Teasing Kiss 

via GIPHY

Kalau korang mahu menggoda suami terlebih dahulu sebelum memasuki fasa bercinta, ciuman ini sangat sesuai sebagai sesi awal pemanasan badan.

Caranya anda hanya perlu mendekatkan bibir anda dengan bibirnya, tetapi jaraknya jangan terlalu dekat. Sambil nak menggoda tu, anda boleh menggunakan ayat-ayat seksi, agar suami lebih tertarik untuk mengigit bibir anda biarkan dia mengendalikan sesi intimasi ini sepenuhnya!

Floating Kiss 

via GIPHY

Floating Kiss merupakan ciuman yang mudah buat korang. Korang hanya perlu bercumbu sambil mengelak. Jika suami mula mendekat korang cuba lari, kemudian biarkan dia kembali mendekati anda dan layarilah bahtera cinta bersama dengan penuh ghairah! Ciuman  ini sebenarnya membawa korang kepada hubungan yang lebih sensasi

The Laughing Kiss

via GIPHY

Pernah atau tidak ketika korang dan pasangan sedang bercumbuan sambil bercanda tiba-tiba terselit sedikit adegan ketawa?

Jika ya! Bermakna korang dan pasangan berjaya memainkan peranan dengan baik ketika sesi intimasi tersebut. Orang kata tidak terlalu serius dan tertumpu kepada hubungan seks semata. Korang dan pasangan masih lagi boleh bergurau senda sambil bersama.

Penulis: Nurbaya

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my