Serious?!

‘Cover’ poster filem ini bukti netizen Malaysia memang lawak tahap tak masuk akal!

Oleh  | 

ADUH, ADUH ADUH! Netizen Malaysia kalau nak sembang tentang kreativiti memang boleh bagi A  plus plus!

Baru-baru ini viral dekat laman sosial apabila pemilik akaun bernama Chighbi memuat naik sebuah foto dengan kapsyen ringkas,

“Kalau gambar ni jadi cover poster filem, korang rasa tajuk dia apa?”

Pertanyaan ringkas itu tiba-tiba mendapat sambutan dan menerima komen yang pelbagai daripada netizen.

Macam-macam jawapan diberikan netizen untuk cadangan tajuk berdasarkan foto gadis yang menyarung baju kaftan dan berselendang merah hati itu.

Ini adalah antara poster filem yang dicadangkan netizen.

Poster filem dan kartun

 

Ha, kalau dah namanya peminat Harry Potter, mestilah nak juga terselit gadis Melayu dekat situ kan?

Peminat filem kartun animasi pun tak ketinggalan juga, geng!

Cover album lagu pun cun juga

Tapi yang ini, apa kena mengena?

Ada banyak lagi sebenarnya idea kreatif yang korang kena check it out. Seronok baca tweet macam ni berbanding tweet-tweet toxic yang ada dekat laman sosial. Cayalah!

 

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my