Dhia TV

Dhia Dare : Histeria Bulan Ramadan

Oleh  | 

Awas! untuk episod Dhia Dare minggu ini, korang kena kurangkan volume korang supaya tak terkejut bila dengar Fieyna menjerit nanti. Apa yang ditakutkan Fieyna tu? Kan bulan puasa ni ish ish. Kalau korang nak tahu apa yang buat Fieyna boleh sampai ‘histeria’, korang kena saksikan episod Dhia Dare minggu ini okay? Jangan lupa juga untuk  subscribe youtube channel Dhia Tv untuk video-video yang lebih menarik dan awesome!

Selamat menonton! Ingat, kurangkan volume anda!

Jom layan video-video Dhia Dare yang lain juga!

Dhia Dare: Pemurahnya Aten 

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my