Serious?!

Get ready girls! Ini 5 filem Korea yang bakal memeriahkan 2020 korang

Oleh  | 

BEBERAPA hari sahaja lagi kita semua akan masu tahun 2020. So, apa plan korang? Sebagai peminat setia drama dan filem-filem Korea. Korang ada tak rindu lakonan sesiapa? Kalau sis, sis rindu nak tengok Goo Yoo berlakon.

Ini ada berita baik sis nak roger, korang kena bersedia tau sebab tahun 2020 bakal menyaksikan kemunculan beberapa filem Korea yang memang boleh buat korang tak sabar nak tunggu. Ada bermacam-macam genre, drama, aksi sampailah komedi semua ada. Yea!

 Seo Bok

Dijadulakan bakal ditayangkan pada pertengahan tahun 2020, filem kolaborasi kekasih sis (ehem) Gong Yoo dan Park Bo Gum ini bakal membuat korang nak sabar nak beli tiket wayang.

Wonderland

Bakal menampilkan barisan pelakon hebat seperti Jung Yoo Mi, Suzy dan Park Bo Gum. Sudah pasti kita boleh menjangkakan kehebatan filem ini nanti.

Confession

Ada tak sesiapa yang rindu So Ji Sub? Korang boleh tengok filem ini yang akan ditayangkan pada awal tahun hadapan.

Baca juga: Bosan dengan style baju dalam almari? Apa kata korang cuba gaya Rose Blackpink pula

Train To Busan 2

Setelah empat tahun berlalu, akhirnya Train To Busan bakal hadir dengan sekual terbarunya dengan filem bertajuk Peninsula yang akan ditayangkan pada kuarter ketiga ketika 2020.

Sweet and Sour

Dua pelakon muda bakal m membintangi filem ini pada tahun hadapan. Krystal f(x)  dan Jang Ki Young nampaknya bakal mengukuhkan lagi nama mereka sebaik sahaja filem ini meletup pada pertengahan tahun nanti.

Ha, jadi korang dah boleh take note tau untuk filem wajib tonton dengan kawan-kawan pada tahun depan. Mana tahu rupanya kita duduk sebelah menyebelah je dalam wayang. Hebat!

Sumber: IDN Times

 

Ini artikel menarik yang wajib korang baca:

5 lagu OST drama Korea terkenal ini rupanya dinyanyikan oleh…

Recap 2019! Ini 5 filem paling banyak dicari menerusi Google

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my