Serious?!

Good news! Dhia nak belanja pembaca RM2,500 untuk Shopping Sampai Lebam!

Oleh  | 

APALAGI yang lebih nikmat bagi seorang perempuan selain dapat beli-belah tanpa tengok tanda harga pun. Ini ada berita baik kami nak kongsi. Team Dhia nak bagi RM 2,500 untuk korang shopping tanpa tengok tanda harga. Seronok kan?

Macam mana nak dapat? Senang sangat. Korang hanya perlu join contest Shopping Sampai Lebam. Syaratnya pula alahai mudah betul!

 

View this post on Instagram

 

OMG WHAT?!? 😱 Dhia nak belanja korang shopping siap boleh bawa 2 orang kawan pulak tu?! Awesome! So girls, get ready untuk berpeluang memenangi RM2500!!! Ini cara-cara untuk join #DhiaGiveaway : 1️⃣Follow IG @thedhiamy 2️⃣ Team Dhia akan post 3 hint gambar lokasi 3️⃣Korang kena teka kesemua lokasi yang diberikan pada GAMBAR YANG KE 3 4️⃣Kemudian, Tag 2 org BFF dan bagitahu kami kenapa korang nak menang contest ini! 😉 Senang kan? Tunggu apa lagi, spread the word dekat BFF Korang sekarang! Tarikh tutup 13 Disember tau. Good luck!! 😍 . . . #Dhia #DhiaGiveaway #Shoppingsampailebam #Malaysia #Contest

A post shared by DHIA (@thedhiamy) on

1) Follow Instagram  @THEDHIAMY

2) Team Dhia akan post 3 hint gambar lokasi

3)Korang kena teka  kesemua lokasi di gambar yang ke 3

4)Tag 2 BFF korang dan beritahu sebab kenapa korang kena menang contest ni.

Tarikh tutup pertandingan adalah pada 13 Disember ini.

Jom kita tengok apa agaknya respon mereka di Instagram tentangnya contest ini. Meriah betul!

So, korang apalagi. Jangan lepaskan peluang, mungkin koranglah gadis yang bertuah itu!

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my