Serious?!

Hello peminat BTS! Jangan menangis tak berlagu, Dhia nak beri tiket Burn The Stage percuma!!!

Oleh  | 

KECOH  di media sosial baru-baru ini apabila peminat kumpulan K-Pop Korea Selatan, BTS menggila apabila tiket dokumentari filem mereka yang bertajuk Burn The Stage: The Movie sudah pun sold out!

Rata-rata peminat BTS yang menggelar diri mereka sebagai BTS ARMY  meluahkan rasa hampa kerana gagal mendapatkan tiket untuk menonton filem pertama kumpulan itu.

Ini berita baik untuk semua ARMY di luar sana. Dhia kini tampil sebagai heroin kamu semua. Menangis sampai tak lalu makan dan mari bersorak beramai-ramai sebab kami nak beri kamu  tiket filem Burn The Stage: The Movie secara percuma!

Ya betul, kamu tak salah dengar. Hanya dengan mengikuti beberapa langkah mudah ini, kamu mungkin berpeluang menonton tayangan perdana filem ini bersama-sama yang tersayang.

 

View this post on Instagram

 

Good news, BTS THE MOVIE TICKETS IS YOURRSSSSS! Yes yours! Team Dhia nak bagi korang tiket ke Tayangan Premier BTS The Movie, Sabtu 17 Nov di GSC One Utama 💃🏼💃🏼 . . Ini cara-cara untuk menang contest #Dhialovesbts : Step 1 : Makesure korang follow IG @thedhiamy Step 2 : Tag 3 orang bff korang di ruangan komen dan like post ni Step 3 : REPOST VIDEO BTS DANCE kami, letak caption paling kreatif kenapa korang nak menang tiket ni, mention us @thedhiamy & hashtag #Dhialovesbts Senang kan? Contest ends tomorrow! Kami akan umumkan pemenang esok, all the best and goodluck! . . . #Dhia #HeyDhia #DLife #BeYouTy #DhiaGlam #DhiaLova #InspirasiDhia #GayaHidup #Malaysia #Hotfm #TrendingNow #BTS #BTSarmy #BTSthemovie #Dhialovesbts

A post shared by DHIA (@thedhiamy) on

Cara-caranya adalah seperti berikut.

    1. Follow Instagram @thedhiamy
    2. Tag nama tiga orang kawan kamu di ruang komen,
    3. Repost video instagram BTS Dance kami  dan nyatakan mengapa kamu ingin menonton filem ini dan jangan lupa mention @thedhiamy di kapsyen dengan  hashtag #Dhialovesbts

Orait geng! Lepas dah selesai semua ini boleh la berdoa banyak-banyak supaya kita boleh jumpa di dalam wayang nanti!

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my