Serious?!

“If you talk dirty, it’s not funny!” Netizen selar komen nakal Zizan Razak di IG Janna Nick

Oleh  | 

BARU-BARU ini pelakon Janna Nick ada memuat naik satu foto di Instagram menunjukkan dia sedang melakukan aktiviti wall climbing.

Entah kenapa, gambar Janna berbaju oren itu mengundang perhatian warganet sehingga mendapat 111 ribu likes dan 2,000 komen netizen di Instagram.

 

View this post on Instagram

 

i kat atas you kat bawah buat apa? 🤪 #sayangketatsendatpadat @janna_nicker @janna_nicker.indo

A post shared by Janna Nick (@jannanick) on

Tetapi dalam banyak-banyak komen tersebut, komen yang ditinggalkan pelawak dan pelakon terkenal Zizan Razak paling mencuri perhatian.

Mana tidaknya, ayat Zizan “abang nampak ada 2 kura-kura” telah mengundang spekulasi panas daripada netizen, choi! Persoalannya, apakah ‘kura-kura’ yang dimaksudkan?

Terkesan dengan komen itu, seorang netizen telah menegur tindakan Zizan.

“Apa yang kau ingin sampaikan? kalau kata-kata kau bermaksudkan sesuatu yang lucah , ia tidak kelakar sama sekali,”

“Agaknya, kalau orang cakap macam tu dengan adik perempuanm kau, mesti kau suka kan?”

Kita pun tak tahulah apa niat dan maksud Zizan dalam komen itu. Entah-entah ada inside joke between them  yang kita tak tahu kan?

Ok la, sis nak pergi selidik tanya Zizan sendiri. Korang stay tuned. Sementara tu, sis tinggalkan satu pantun. ‘Kura-kura dalam perahu, niat sebenar Zizan tidaklah sis tahu’. Gitu!

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my