D-Life

Lagu-lagu ‘legend’ Dato’ Siti Nurhaliza yang hit hingga sekarang!

Oleh  | 

NAMA Siti Nurhaliza tidak asing lagi dalam arena muzik negara kita. Beliau merupakan penyanyi yang masih bertahan sejak awal pembabitannya dalam dunia seni. Kini, Siti mampu berdiri gah selama lebih 2 dekad dalam bidang ini. Powernya Tokti! Tokti dah boleh digelar penyanyi evergreen tau. Setelah hampir 2 dekad beliau menceburi bidang nyanyian, banyak lagu-lagunya masih menjadi siulan rakyat Malaysia.

Oleh sebab tu Dhia nak share dengan korang lagu-lagu Siti Nurhaliza semasa awal kemunculan beliau sebagai penyanyi. Kita kasi throwback sikit lagu-lagu legend Tokti. Tak lama lagi kan ada konsert Siti Nurhaliza On Tour dekat Kuala Lumpur. So korang dah ready?

Sepanjang pembabitannya dalam bidang nyanyian, banyak anugerah yang berjaya digondol termasuklah anugerah bertaraf antarabangsa. Selain itu, Tokti juga banyak berkolaborasi bersama artis luar sejak awal pembabitannya lagi.

Beliau berjaya mengekalkan kerelevanannya sebagai penyanyi nombor 1 Malaysia selepas Allahyarham Sudirman. Tahniah Tokti, semoga terus sukses dari kami team Dhia!

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my