Serious?!

Mira Filzah, Pemenang ABPBH 32!

Oleh  | 

KEHANGATAN Anugerah Biantang Popular-32 semakin memuncak apabila Sufian Suhaimi membuat kejutan menyanyikan lagu dalam bahasa Korea. Lebih menarik lagi apabila Sufian Suhaimi tampil bergabung dengan artis dari Korea yang semakin meningkat naik iaitu GTI.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tv3malaysia (@tv3malaysia) on

Kalau tahun lepas Wany Hasrita telah menyandang gelaran Anugerah Bintang Paling Popular, tahun ini takhta berkenaan dirangkul oleh Mira Filzah dengan 6,320,463  undian! Bergelar Bintang Popular untuk ABPBH 32 telah melayakkan Mira membawa pulang sebuah kereta Nissan X-Trail 2.0L Hybrid bernilai RM160,000, trofi dan wang tunai. Malam berprestij ini telah membuktikan bahawa pelakon itu tidak hanya berbakat malah mempunyai imej yang cemerlang bergelar selebriti pilihan rakyat Malaysia

View this post on Instagram

 

A post shared by tv3malaysia (@tv3malaysia) on

Bukan mudah untuk bertahan di dalam industri dan bergelar anak seni. Namun, pemenang pada malam ini telah membuktikan bahawa kerja keras mereka terbayar juga akhirnya berkat sokongan padu daripada peminat. Kami di team Dhia ingin mengucapkan tahniah kepada yang telah memenangi anugerah pada malam ini.

Kepada yang masih belum merasa membawa pulang trofi, tak apa. Mungkin rezeki ada di tahun hadapan. Siapa tahu, kan?

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my