Serious?!

Semuanya ada di SIS JUAL

Oleh  | 

“Alamak! Mana nak letak semua barang ni?! Arghhh stressnya!”

SITUASI ini mesti selalu terjadi dekat korangkan? Bila kemas bilik mesti ada je barang yang tidak diperlukan. Malas nak pikir panjang, alamatnya tong sampahlah jawabnya.

Meh sini sis nak bagi tau korang semua. Apa kata barang yang tak pakai tu, korang jual je balik. Kan sekarang ni banyak je platform yang korang boleh jual barang terpakai korang tu. Antaranya SIS JUAL.

Apa SIS JUAL ni? Hah, SIS JUAL merupakan platform terbaru di dhia.com.my,  dimana korang boleh jual barangan terpakai, barangan baru atau korang nak beli barangan dari orang lain pun boleh. Menarikkan?

Kepada korang yang nak jual barangan korang tu, ini langkahnya.

  1. Layari Sis Jual
  2. Klik butang login/register
  3. Isi butiran peribadi korang
  4. Lepas akaun korang dah aktif, klik butang hantar iklan
  5. Isi butiran barangan yang korang nak jual tu
  6. Klik setuju dengan terma dan syarat dan save ads korang
  7. Sebelum barangan korang LIVE akan ada approval dulu tau
  8. Korang boleh tengok barang yang korang upload di your ads

Bagi yang nak beli barangan boleh terus hubungi penjual secara langsung. Korang juga boleh tawar menawar harga. Menarik kan

Lepas ni takde la korang nak stress lagi. Tiap-tiap minggu la kemas bilik tu. Yela dah ada platform mudah untuk jual dan beli.

Korang boleh jual dan korang boleh beli. Apa ada hal.

Jadi apa tunggu lagi, daftarlah sekarang! Jom Deal di Sis Jual.

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my