SuperDeals

Susun lagu untuk sesi senaman yang lebih bersemangat dan tak boring!

Oleh  | 

HELLO guys! Okay sis nak tanya korang kalau workout mesti ramai yang suka dengar lagu dekat phone korang kan? Barulah seronok! Kadang-kadang bila kita tengah bersenam kita perlukan focus yang berpanjangan dan semangat yang kuat baru goals boleh achieve!

Sometimes, tak semestinya lagu je korang boleh layan kan? Ada jugak yang suka dengar motivational clip untuk boost semangat masing-masing. Itu terpulang pada diri korang sendiri. Today sis nak suggest dekat korang workout playlist yang korang boleh refer untuk create playlist korang sendiri.

212 by Azealia Banks

One More Time/Aerodynamic by Daft Punk

Shake Your Body by Micheal Jackson

Pump Up The Jam by Technotronic

Single Ladies by Beyonce

Run The World by Beyonce

It Aint Me by Kygo ft Selena Gomez

Stargazing by Kygo ft Justin Jesso

Revolution by Diplo ft Imanos, Faustix, Kai

Hideaway by Kieasza

Ha ni baru top 10 lagu yang sis bagi korang so korang boleh layan and tambah lagi lagu-lagu mana yang korang prefer. Kita up sikit workout game kita okay girls? Sis faham kadang-kadang susah nak pastikan determination yang cukup untuk bantu korang focus workout.

Sis percaya, workout korang akan jadi lebih bersemangat dan seronok. Bila korang enjoy sesi bersenam korang baru lah boleh capai goals yang korang nak tu.

Okay cakap pasal workout jam ni korang mesti layan lagu guna earphone kan? Untuk mengelakkan daripada basah peluh tu merosakkan earplug korang, check out this earplug yang sweat proof dekat Superdeals!

 

 

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my