Super Hot

Tajul Tak Sabar Bergelar Bapa

Oleh  | 

Penyanyi lagu Sedalam Dalam Rindu, Tajul teruja menantikan kehadiran cahaya mata pertama apabila isterinya, Nurul Shamieza Eddie dijangka bakal melahirkan pada bulan ini.

 

View this post on Instagram

 

OYO sekarang ada kat mana mana je ! tempat pilihan tajul di Arte + @ jalan ampang memang cantik & selesa tempat dia ❤️❤️❤️ Korang pun boleh stayvacation macam tajul , jom book OYO MALAYSIA dengan 3 langkah mudah : 👇👇👇 1) Download OYO guna code tajul (TAJUK6KXO) isi di ruang “refferal code” & dapat RM100 OYO money (oyo money tak boleh withdraw tapi boleh guna untuk booking/ buat payment untuk oyo money dan DAPAT LAGI MURAH DGN POTONGAN HARGA GUNA OYO MONEY) tapi tak semua hotel guna oyo money so korang boleh check dulu 😘 2) Search hotel atau home stay yang korang nak 🤩 3) Enjoy 65% OFF untuk 1st stay dengan “OYOTRAVEL” 💕 JOM DOWNLOAD OYO ! 🥳🥳🥳🥳 #OYOeverywhere #OYOMalaysia is now present in all 13 States with more than 10,000 rooms at Malaysia #10KOYORooms #OYOInfluencer #OYOEverywhere.

A post shared by 🎤🎵🎶 Official account . Tajul (@tajulofficial) on

“Semua dah lengkap, barang ibu dan anak semua saya dah beli. InsyaAllah dijangka hujung bulan ini isteri saya melahirkan cahaya mata pertama kami.”

 

Baca Selanjutnya DI SINI

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my