Serious?!

Tudia! Bra harga RM 4 Juta, kau mampu?

Oleh  | 

SEBUT sahaja satu nama jenama terkenal antarabangsa ni, mesti terbayang malaikat cantik yang selalu menjadi perhatian di pentas peragaan. Sebut sahaja Gigi Hadid, Kendal Jenner, Elsa Hosk dan lain-lain memang tidak lari dari menjadi sosok yang menjadi inspirasi semua perempuan di luar sana.

Kejelitaan malaikat cantik ini memungkinkan mereka menggayakan koleksi pakaian dalam baru bernama Fantasy Bra. Ia merupakan pakaian dalam yang sangat mewah diperbuat daripada limpahan batu topaz disamping dilapisi 10 persen kristal.

Bra ini dikatakan  berharga USD$1 iaitu kira-kira RM4 juta. Bra yang dihiasi dengan rantai tubuh bernilai 2.100 berlian Swarovsi. Ranga bra ini pula diperbuat daripada perak.

 

View this post on Instagram

 

💎💎💎💎💎💎

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Antara barisan malaikat cantik itu, Elsa Hosk telah dipilih untuk memperagakan bra bernilai RM4 juta itu. Video Elsa gembira dan terharu kerana dipilih untuk memakai Fantasy Bra telah tersebar dan beliau menganggap ia sebagai hadiah ulangtahun terbaiknya. Haa, mampu ke tidak pakai bra harga RM 4 juta uols?

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my