Serious?!

Twitter “penumpahteh” bikin panas, buka pekung artis-artis Malaysia!

Oleh  | 

Industri hiburan Malaysia menjadi bahan bualan hangat netizen ketika ini apabila pemilik akaun twitter @penumpahteh “membongkar” rahsia selebriti-selebriti Malaysia.

Membahasakan dirinya sebagai Merq, Merq banyak membuka kisah tentang artis-artis Malaysia yang “pelangi”, kaki minum, kaki perempuan. Opss! Sejauh mana kebenarannya iouls pun tak dapat nak dapatkan kesahihannya.

Banyak juga kisah-kisah artis yang dibuka oleh Merq melalui video dan gambar yang di screenshot. Ramai yang tertanya-tanya siapa sebenarnya Merq ni sampai semua kisah artis dia boleh bongkarkan.

Ouch! sampai ke Melodi tweet merq disiarkan; to media diluar sana, merq bukan nk popularkan pian chuols tu, nanti merq spill tea artis lain yer chuols. pic.twitter.com/lTRIZMZMzB

— Merq Teh (@PenumpahTeh) February 10, 2019

FOTO: Twitter @penumpahteh

FOTO: Twitter @penumpahteh

Siapa Merq sebenarnya dan kesahihan tweet nya tak dapat dipastikan. Banyak juga gosip-gosip yang disebarkan merq sehingga mengundang banyak persoalan dari netizen menerusi Curious Cat.

FOTO: Twitter @penumpahteh

FOTO: Twitter @penumpahteh

Gosip-gosip yang dibawa oleh Merq telah menarik minat ramai netizen sehingga followers dia mencecah 13.7k. WOW! Menarik juga bila go through tweet Merq sebab banyak perkara tentang artis-artis Malaysia yang kita tak pernah tahu.

Korang boleh je baca sambil minum teh petang-petang tapi jangan simply percaya kalau belum sahih okay? Alright guys, Dhia pun nak join minum teh jugak tapi jangan sampai tumpah pulak!

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my