Serious?!

‘Wake up’ netizen! Pereka dedah Sufian Suhaimi dah lama ‘move on’!

Oleh  | 

BELUM reda lagi nampaknya kisah cinta tak kesampaian penyanyi lagu Di Matamu dibincangkan netizen di laman sosial sejak kemuncak Anugerah Juara Lagu 33 semalam.

Mana tidaknya, nyanyian yang penuh penghayatan itu telah bikin netizen sebak dan meremang sehinggakan nama Sufian Suhaimi menjadi trending di laman sosial. Wah Wah Wah!

Bukan sahaja prob dan gaya persembahan yang penting dalam memastikan lagu yang dinyanyikan sampai ke dalam jiwa pendengar.

BACA: AJL33: Sufian buktikan cinta tak kesampaian bukan pengakhiran

Pereka fesyen terkenal tanah air  Hattadolmat ternyata tidak sebarangan dalam mereka gaya untuk penyanyi seperti Sufian Suhaimi.

 

View this post on Instagram

 

#abrokenheartsuit by @hattadolmatofficial dalam versi kualiti video dari phone sendiri je hehehe @sufiansuhaimi_ #dimatamu #ajl33

A post shared by HATTA DOLMAT (@hattadolmat_) on

Terbukti Hatta telah betul-betul menghayati lagu Di Matamu sehingga tercetusnya idea untuk menghasilkan pakaian berkonsepkan a broken heart suit untuk disarungkan ke tubuh lelaki berumur 27 tahun itu.

Dalam kapsyen tersebut, pereka itu turut mendedahkan bahawa Sufian telah lama move on dari kisah percintaannya itu.

Bila saya buat baju sufian, saya betul-betul hayati lagu dia sangat sedih, satu perasaan yang hancur yang dibiarkan hati yang pecah. Itulah konsep a broken heart suit for @sufiansuhaimi_ 

But to tell you the truth dia dah betul2 move on, cuma nak mood san character lagu ini kekal sebegitu 

Rekaan untuk baju Sufian Suhaimi itu turut mendapat pujian rakan selebriti yang lain.

 

FOTO: Instagram hattadolmat

FOTO: Instagram hattadolmat

Apa pun, team Dhia nak  cakap baju tu memang the boom! Congrats Hatta!

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dhia.com.my